icecube-24-7

Våre tjenester

Frysekompaniet AS tilbyr avanserte løsninger for håndtering av frossenlogistikk. Enten du er produsent, trader, eksportør, importør, detaljistkjede eller transportør, tilpasser vi våre tjenester til din verdikjede. Med erfaring, oppfinnsomhet, effektive kvalitetssystemer og 100% konfidensialitet tilfører vi merverdi og konkurransekraft til kundene våre. Det er slik vi tenker. Ta kontakt hvis vi skal tenke litt sammen!

Lagerhotell

Ubrutt frysekjede mellom bil, terminal og lager. Tilbud om omlasting, plukktjenester, håndstuffing og annen håndtering. Fjernstyrt, mobilt lagersystem, eget laboratorium for prøvetaking og tollagerstatus A-godkjenning. Med andre ord: et fryselager med alle moderne funksjoner. Hvor mye plass trenger du?

lager

Lagersystemet

Kundetilpasset rapportering av styringsinformasjon, pakkseddel nivå 3, fakturaløsninger for tredjeparts fakturering, eierskifte av varer, elektronisk ordrehåndtering, merking og påføring av strekkoder (norsk GS1- standard). Rask sporing i krisesituasjoner. Moderne avanserte system som skal til for en effektiv vare- og informasjonsflyt. Vi setter tingene i system for deg.

lager

Fortolling/Spedisjon

Vi har solid erfaring med fortolling av varer for import og utførselsdokumentasjon for eksport, med fokus på presisjon. La oss finne den mest effektive løsningen for dere.

lager

Biltransport

Frysekompaniet har bred kontaktflate i transportbransjen. Enten det er behov for faste transporter eller spotbaserte oppdrag, hjelper vi mer enn gjerne til med å finne en god transportør. Hva kan vi hjelpe dere med?

lager

Containertransport

Via lokale linjeagenter tilbyr vi oversjøisk båttransport med reefercontainer til destinasjoner over hele verden. De aller fleste linjerederiene har flere ukentlige avganger fra Larvik Havn. For importvarer kan vi tilby fortolling/spedisjon, prøveuttak og lagring i vårt tollager med status A. Ring oss, så kan vi fortelle mer.

lager

Forsikringer

Fordi vi er vant til å jobbe med frossenlogistikk, vet vi hva som skal til for å gjøre dette effektivt og forsvarlig. Men vi vet også at ting kan gå galt. Da er det godt å vite at varene er riktig forsikret, en telefon til oss kan være tryggheten du trenger.

lager

Fleksibilitet

Med innsatsvilje, høy servicegrad, kompetanse og erfaring, forsøker vi alltid å være fleksible. Døgnåpen tilgang til lager eller andre behov? Vi finner en løsning du har nytte av.